Re-Boost Serum - 30 ml

Re-Boost Serum - 30 ml
Cím:
Re-Boost Serum - 30 ml
Cikkszám:
decollette-005
Ár:29 600 Ft
-+

Koncentrált ránctalanító szérum, amely csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A
retinol és a Q10 mint hatóanyag egy igazi energiát ad a bőrnek és egalizálja a bőr szerkezetét. Nem tartalmaz parfümöt. Minden bőrtípusra ajánlott.

  • Csökkenti a ráncokat
  • Finomítja a pórusokat
  • Egalizálja a bőr színét és szerkezetét
  • Minden Pascaud krémmel kombinálható

Hatóanyagok: Vitamin A és vitamin A formátumai (retinol és retinyl palmitate): Ezeket a hatóanyagokat a bőr retinol savvá alakítja, ami a sejtek közötti kommunikációért felelős. Gyakorlatilag ez a retinol sav az aktív hatóanyaga a szérumnak, de ebben a formátumban rendkívül instabil a molekula szerkezetében található telítetlen kémiai kötései miatt. Ezek stabilabb kémiai formáját használják. A retinolsav a sejteknek a retinolsav receptoraihoz kötődik, amely a sejtek DNS szinten lezajló folyamatait aktiválja. A retinol sav ezért a legefektívebb formája az A vitaminnak. Ez egy nagyon erős anyag, amely kizárólag orvos által írható fel. Tretinol néven használják a gyógyászatban különböző problémára pl. achne, erős ráncosodás, foltokra. A kozmetikában a retinol és annak estereit használják. Ezeket a bőr képes átalakítani. A retinolesterek egyben erős antioxidánsok is.
Co enzym Q10 (ubiquinone): a co-enzym egy olyan anyag amely nélkülönözhetelen az enzimek működéséhez. Q10 elősegíti azoknak az enzimeknek a munkáját, amelyek az ATP
(adenosine trifosfaat) szintézishez szükségesek. Egyben antioxidáns is.
Jojoba olie (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Avocado olie (Persea Gratissima Oil), Soja
olie ( Glycine soja oil)
: hidratálják és komfort érzetet adnak a bőrnek.
Vitamine E (Tocopherol) : az A vitaminnal együtt antioxidáns, amely sejtvédő szerepet tölt be.