La Decollette

La Decollette

A La Decollette© ránctalanító melltartó egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a gyönyörű, sima dekoltázs kialakulását és megtartását - bőrünk öngyógyító képességének köszönhetően. A La Decollette© fejlesztette ki ezt a különleges melltartót, melyet csak éjszaka kell használni, a hálóing alatt, közvetlenül a bőrünkkel érintkezve.
A ránctalanító melltartó hatékonyan távol tartja a melleket egymástól, így megelőzi a dekoltázs ráncosodását. Így a függőleges irányú ráncok eltűnnek, és a bőr újra sima lesz, mivel a bőrre nehezedő nyomás nagymértékben csökken.
Már egyetlen éjszakán át tartó viselés után észre fogja venni a különbséget, míg 15 nap múlva már lenyűgöző eredményeket fog tapasztalni.
A melltartó a párizsi CERCO által végzett tudományos tesztelési folyamaton ment keresztül.
Kozmetikai előnyein túl ez a melltartó kényelmes éjszakai viselet. A nagyobb kosárméretet viselő, vagy esetenként mellfájdalomtól szenvedő hölgyek is használják a La Decollette© melltartót a mellek éjszakai támasztása érdekében.
A közelmúltban Dr. Benoit Couturaud, egy neves párizsi plasztikai sebész vizsgálatokat végzett a La Decollette© éjszakai használatával kapcsolatban olyan nők körében, akik mellműtéten estek át, és az eredmények kiválónak bizonyultak.
Eközben a La Decollette© még más termékeket is megjelentetett a palettáján, melyek álmában is megszépítik Önt, például szatén párnákat és egy különleges krémet is.


Certifié AFAQ ISO 9001:2008
(Centre d'Etudes et de Récherches Cosmétologique Paris)

Hivatalos teszteredmények röviden - La Decollette

35-60 év közötti nőkön végeztünk tudományos kutatást. A vizsgálati időszak előtt és alatt dekoltázsukon más kozmetikai terméket nem használtak. Különféle eszközöket alkalmaztunk pl. profilometria, vagy Réseau Micro Depressionnaire (RMD).

Összegző megállapítások:
A CERCO által elvégzett tudományos tanulmány irányelveinek megfelelően, látható és észrevehető a bőr újrastrukturálódása, kisimulása, és a ráncok jelentősen csökkentek már a La Decollette® egy éjszakán át tartó viselése után is, valamilyen krém egyidejű használatával vagy akár anélkül is.

Tovább a termékekre